Splošni blog in novosti

Mizarstvo Sobočan ponuja tudi številna notranja vrata, ki so izdelana iz vrhunskih materialov in imajo kakovostne podboje. Kadar izbiramo notranja vrata moramo biti predvsem pozorni na to, da se stilno ujemajo z ostalo notranjo opremo.

Če zelo pogosto menjamo pohištvo, potem je pametno kupiti takšna notranja vrata, ki so bolj univerzalnih barv, tako da se lahko brez problema ujemajo z drugimi barvami pohištva.

Vsaka kvalitetna notranja vrata morajo imeti tudi kvalitetno kljuko. Kakovost se pozna predvsem pri tem, kako hitro se po določenem času uporabe slednja zmaje.

Notranja vrata se pogostokrat odpirajo in zapirajo, zato je kakovost pomembna, če želimo, da bodo notranja vrata obstojna.
 

MIZARSTVO SOBOČAN
Špela Sobočan, s.p.
Vaše 19a
1215 Medvode
GSM: 031 841 921

 

GSM: 031 841 921

Simple and pro service

Create my page

Na osemdnevni prireditvi, ki bo v Hannovru od 13. do 20. marca 2002, bo na več kot 442.000 kvadratnih metrih razstavnih površin (lani 431.000 kvadratnih metrov) razstavljalo 8316 razstavljavcev (lani okrog 8100) iz približno 60 držav, od tega tudi 11 iz Slovenije (lani osem).

Cebit 2002 bosta uradno odprla nemški zvezni kancler Gerhard Schröder in predsednik uprave Microsofta Steve Ballmer, na sejem pa bo prišlo 3210 tujih razstavljavcev, od tega kar 564 s Tajvana, 532 iz ZDA, 354 iz Velike Britanije in 104 s Kitajske, ki je na letošnjem Cebitu imela le 25 podjetij. Cebit 2002 bo obsegal razstavni prostor v 27 dvoranah, glede na obseg razstavnih površin pa bo največ pozornosti namenjene telekomunikacijam in omrežnim tehnologijam, informacijski tehnologiji ter programski opremi, internetnim rešitvam in storitvam. Prav slednje področje bo po številu razstavljavcev (4140) najbolj zastopano, medtem ko bo precej pozornosti namenjene tudi linuxu, satelitskim tehnologijam, tehnologijam DSL, WiFi in bluetooth, optičnim povezavam, možnostim komuniciranja prek električnega omrežja, bančnim in finančnim storitvam, e-poslovanju, m-poslovanju, varnostnim tehnikam ...

Nemška sejemska družba Deutsche Messe, ki je bila ustanovljena leta 1947, je skupaj s Cebitom lani priredila 20 sejemskih prireditev v Nemčiji in 44 v tujini, ki jih je skupno obiskalo 2,4 milijona obiskovalcev. Največja prireditev omenjene družbe s sedežem v Hannovru pa je prav Cebit, ki razširja svoje dejavnosti tudi v tujino (Istanbul, Sydney, Šanghaj)
Manjše zanimanje obiskovalcev, predvsem pa hitre spremembe na trgu so prisilili organizatorje največjega evropskega IT-sejma, da so popolnoma spremenili njegovo podobo, še večje spremembe pa se obetajo za prihodnje leto, ko bo hannovrski CeBIT konferenčno razdeljen v tri sklope, namenjene profesionalnim uporabnikom, javnim uslužbencem ter distributerjem računalniške opreme za tako imenovani digital lifestyle. Časi se spreminjajo in CeBIT v 21. letu svojega obstoja že dolgo ni več to, kar je bil pred dvema desetletjema, ko so bila njegova zlata leta. Takrat so tovrstni sejmi, tudi zaradi vznemirljivosti in mističnosti, doživljali pravi razcvet, denarja je bilo na pretek, predvsem zato, ker so se vodilni iz panoge v velikem številu odpravili na tovrstne predstavitve novih tehnoloških rešitev, hkrati z ogledom sejma pa so se marsikdaj odločili tudi za sodelovanje ali nakup tega ali onega. Položaj danes je popolnoma drugačen, sejem je postal predvsem paša za oči tistih, ki so in ostajajo običajni IT-porabniki. Če CeBIT-u še uspeva ohranjati kredibilnost, se na drugi strani Luže pri lasvegaškem Comdexu nekateri razstavljavci že sprašujejo, kakšen smisel ima sploh postavljati razkošen prodajni prostor, glede na to, da od njega ni tako rekoč nobenega dohodka.